غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

قدردانی صنعاء از موضع ریاض در دریای سرخ

معاون وزیر خارجه دولت صنعاء موضع عربستان سعودی در عدم همراهی باائتلاف آمریکایی در دریای سرخ را «شجاعانه» خواند و از آن تقدیر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین العزی» معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) امروز (۱۶ بهمن) در یک کنفرانس خبری در صنعاء گفت که یمن قدردان تمامی مواضع حمایتی از این کشور در دریای سرخ است.

 

به نوشته المیادین، او گفت: «موضع شجاعانه عربستان سعودی در خصوص مسأله دریای سرخ را قدر می‌دانیم و به سمت صلح در در تمامی مناطق اطرافمان حرکت خواهیم کرد».

 

عربستان سعودی حاضر به شرکت در ائتلاف آمریکایی-انگلیسی برای پشتیبانی از اسرائیل و حمله به یمن که با حضور چند کشور غربی و همچنین بحرین تشکیل شده، نشده است. ائتلافی که تاکنون چندین بار مناطقی در خاک یمن را مورد حمله قرار داده است.

 

بامداد امروز نیز ائتلاف آمریکا و انگلیس بار دیگر با حمله به خاک یمن، استان صعده در شمال یمن را ۴ مرتبه و استان الحدیده در غرب این کشور ۱۱ را مرتبه هدف قرار داد.

 

حسین العزی در ادامه گفت: «ما باید از جنبش‌های مبارزاتی در آمریکا و انگلیس حمایت کنیم تا رویکرد خصمانه این کشورها در منطقه را از بین ببریم».

 

این مقام یمنی همچنین گفت که جریان آزاد کشتیرانی در دریای سرخ مورد توجه نیروهای مسلح یمن است و صنعاء بارها اعلام کرده است که کشتیرانی در این منطقه در امنیت کامل صورت می‌گیرد.

 

او افزود: «آمریکا تنها تهدید کننده کشتیرانی در دریای سرخ است و آن را به منطقه‌ای نظامی تبدیل کرده است، ما به هیچ وجه نمی‌توانیم در خصوص تجاوز به کشورمان ساکت بمانیم، علاوه بر اینکه این تجاوز هیچ تاثیری در مواضع ما نسبت به غزه و فلسطین نخواهد داشت».

 

وی حمله به کشتی‌های آمریکایی و انگلیس را نتیجه طبیعی تجاوز به حریم یمن خواند و گفت انسانیت نباید در برابر جنایت‌های صورت گرفته در غزه ساکت بماند و یمن در مواضع خود در جلوگیری از عبور کشتی‌های اسراییلی و کشتی‌هایی که به سمت بنادر اسرائیل حرکت می‌کنند، ثابت قدم است.

 

به گفته حسین العزی، آمریکا و انگلیس تاکنون حدود ۳۰۰ حمله به نقاط مختلف یمن انجام داده‌اند و نمی‌توانند از تبعات آن فرار کنند./ فارس

ارسال نظر